Annuleren/retourneren van zadels 

 1. Bij aankoop van een tweedehands zadel heeft de koper recht op één proefweek.
 2. Binnen 7 dagen, voor verstrijken van de proefweek, kan het aangekochte, tweedehands zadel, dan wel retour worden gestuurd ofwel worden terug gebracht in Breda of Sprundel.
 3. Het zadel heeft een aangehecht label. Bij verwijdering kan het zadel niet meer geretourneerd worden.
 4. Wanneer deze proefweek is verlopen, kan het aangekochte tweedehands zadel niet meer terug gebracht/gestuurd worden tenzij anders, schriftelijk, is overeengekomen.
 5. Bij het retourneren van zadel via de post dient het tweedehands zadel, in de originele verpakking, met inbegrip van de PostNL verzekerservice te worden geretourneerd.
 6. De retourkosten komen voor rekening van de koper, tenzij anders schriftelijk is overeengekomen.
 7. Indien na aanmeten van een nieuw zadel dat op maat zal worden gemaakt, de opdracht wordt geannuleerd terwijl het zadel reeds in productie is dan wel volledig gemaakt is, maar nog niet afgeleverd, wordt 50% van de nieuwprijs (oftewel de aanbetaling) in rekening gebracht.
 8. Op maat gemaakte zadels en tweedehands zadels die beschadigd zijn worden niet teruggenomen.
 9. De bedenktijd bij een zaak die via internet is gekocht gaat in op de dag na ontvangst van de zaak door consumentkoper .
 10. Indien de consumentkoper aan tweedehandszadels het reeds bedrag betaald heeft en de zaak wordt geretourneerd onder voorwaarden van dit artikel, dan betaalt tweedehandszadels het bedrag zo spoedig mogelijk terug, doch binnen 14 dagen na terugzending of herroeping.
 11. Het herroepingsrecht, het recht op opschorting en op verrekening is voor de ondernemer koper uitgesloten.
 12. Tweedehandszadels verleent geen garantie op gebruikte goederen en-/of materialen.
 13. De prijzen vermeld op de website zijn exclusief eventuele pas- en reiskosten.